Petre Daea: Comisarul pentru agricultură Hogan este mai român decât mulţi români

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat miercuri că Phil Hogan, comisar pe Agricultură, aflat în luna septembrie în România, este "mai român ca mulţi români", deoarece a susţinut agircultorii cu bani, acolo unde pesta porcină a afectat grav fermele.

403 afișări
Imaginea articolului Petre Daea: Comisarul pentru agricultură Hogan este mai român decât mulţi români

Petre Daea: Comisarul pentru agricultură Hogan este mai român ca mulţi români

"Excepţională a fost această discuţie, am spus-o şi vă repet acum că în comisarul Hogan am avut un ajutor. Hogan e mai român ca mulţi alţi români în această perioadă, în sensul că ne dau bani şi ne ajută să punem stăpânire pe acest virus, la care statul român a intervenit şi a dat acele despăgubiri, undeva în jur de 51 milioane lei pentru cei afectaţi. Continuă acest proces de acordare a sumelor pentru fermierii care au avut necazuri. Creşterea porcilor în gospodării la populaţie nu se va întrerupe", a declarat Petre Daea, ministrul Agriculturii.

Acesta a vorbit şi despre procesul de repopulare de la nivelul ţării.

"Pe măsură c enchidem focarele respective începe procesul de repopulare. În judeţul Bihor, localităţile Olosig şi Crestor, are loc a doua etapă de repopulare cu purcei santinelă. Creşterea porcilor în gospodării nu se va întrerupe ", a mai spus Daea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici