Peugeot 308 SW, din toamnă, în România

Trust Motors, importatorul mărcii franceze Peugeot în România, va introduce în toamnă, pe plan local, modelul 308 SW (break), iar în prima parte a anului viitor va aduce şi modelul 308 CC (decapotabil), preţurile urmând să fie anunţate în apropierea momentului lansării.

12 afișări
Imaginea articolului Peugeot 308 SW, din toamnă, în România

Peugeot SW 308, din toamă, în România (Imagine: Mediafax/AFP)

"Gama Peugeot se va întregi, în acest an, cu modelul 308 SW (break), pe care îl vom lansa în toamnă. În prima parte a anului viitor vom lansa Peugeot 308 CC (decapotabil), model care înlocuieşte automobilul 307 CC", au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, oficialii companiei importatoare.

În prezent, în România sunt disponibile 13 modele Peugeot pentru transportul de pasageri şi patru modele de vehicule comerciale, în diferite configuraţii ale caroseriei.

Vânzările mărcii franceze în România au scăzut cu 2% în primul semestru, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, la 7.652 unităţi. Cele mai vândute modele au fost 206 (2.113 unităţi), 207 (1.520 livrări), Boxer (1.248 maşini vândute), 308 (856 exemplare) şi Partner Combi (512 livrări).

Anul trecut, Trust Motors a comercializat 16.959 de unităţi, atât autoturisme, cât şi utilitare, în creştere cu 29% faţă de 2006.

Pentru acest an, compania şi-a fixat o ţintă de vânzări de 18.500 autovehicule, respectiv un avans de circa 9%, pe baza lansării de noi modele. Totodată, Trust Motors estimează o cifră de afaceri de 230 milioane de euro, cu 0,6% mai mult faţă de nivelul raportat anul trecut.

Reţeaua de concesionari Peugeot numără 21 de centre auto, care acoperă 42 de oraşe.

Potrivit oficialilor Trust Motors, până la sfârşitul acestui an vor fi deschise noi concesiuni full service, care includ service, piese de schimb şi showroom, la Focşani, Turnu Severin, Târgovişte, precum şi la Iaşi - a doua concesiune din oraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici