Plata prin card a a salariilor şi pensiilor, opţională

Plata prin card a salariilor pentru funcţionarii bugetari din mediul urban şi a pensiilor va fi opţională, putând reprezenta un sistem eficient în special pentru muncitorii români din străinătate, a declarat, marţi, premierul Călin Popescu Tăriceanu.

1 afișare
Imaginea articolului Plata prin card a a salariilor şi pensiilor, opţională

Plata prin card a a salariilor şi pensiilor, opţională

El s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu reprezentanţi ai Asociaţiei Băncilor din România, pentru a discuta cu aceştia despre extinderea sistemului de plată prin card în cazul pensiilor şi a salariilor anumitor categorii de funcţionari.

Premierul a fost asigurat de preşedintele Băncii Comerciale Române, Nicolae Dănilă, că băncile sunt pregătite pentru extinderea plăţii prin card.

Un alt subiect discutat, marţi, de premierul Tăriceanu cu reprezentanţii Asociaţiei Băncilor din România a fost sistemul de pensii administrate privat, şeful Guvernului dorin să se asigure că acesta va începe să funcţioneze transparent, eficient şi fără disfuncţionalităţi.

"Mă bazez pe experinţa şi pe credibilitatea sistemului bancar. Am încredere că veţi veni cu cele mai bune soluţii pentru ca sistemul de pensii private propus de Guvern să demareze cu succes pentru cetăţeni şi pentru economia românească", a spus Tăriceanu, citat într-un comunicat de presă al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici