Platforma Zoom a ajuns să valoreze mai mult decât cele mai mari 7 companii aeriene din lume

Pe fondul pandemiei de COVID-19, un număr foarte mare de oameni au fost trimise de companiile lor să lucreze de acasă, iar platforma de comunicaţii Zoom a devenit una dintre cele mai utilizate la nivel mondial, scrie visualcapitalist.com.

1961 afișări
Imaginea articolului Platforma Zoom a ajuns să valoreze mai mult decât cele mai mari 7 companii aeriene din lume

Platforma Zoom a ajuns să valoreze mai mult decât cele mai mari 7 companii aeriene din lume

Această tranziţie a muncii de la birou sau de pe teren la munca de acasă a făcut ca în timp ce un segment de companii, precum cele aeriene, să înregistreze pierderi însemnate, altele, aşa cum este Zoom Communications, să aibă câştiguri uriaşe.

Începând cu 15 mai 2020, capitalizarea de piaţă a Zoom a crescut până la 48,8 miliarde de dolari, deşi anul trecut a avut venituri de doar 623 milioane de dolari.

Analiştii din industrie spun că platforma Zoom a devenit atractivă pentru companiile care îşi trimit oamenii să lucreze de acasă deoarece are o interfaţă uşor de utilizat şi o capacitate de suporta până la 100 de participanţi simultan într-o conferinţă.

Aplicaţia s-a dovedit a fi extrem de utilă şi în rândul profesorilor care au ţinut lecţii online.

Numărul persoanelor care participă la conferinţe pe Zoom a crescut de la 10 milioane în decembrie 2019 la 300 milioane în aprilie 2020.

La polul opus se află industria aeriană, care a suferit o scădere drastică din cauza restricţiilor internaţionale şi a închiderii majorităţii aeroporturilor.

Cele mai mari şapte companii aeriene din lume, raportat la veniturile înregistrate, au scăzut în valoare totală cu 62% de la sfârşitul lunii ianuarie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici