Podul Giurgiu-Ruse va fi închis temporar pentru încercări de rezistenţă la traficul greu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă participanţii la trafic că în perioada 21-23 octombrie, în intervalul orar 07.25-12.20, traficul rutier va fi închis pe podul de la Giurgiu în vederea testării siguranţei în exploatare a suprastructurii podului.

1931 afișări
Imaginea articolului Podul Giurgiu-Ruse va fi închis temporar pentru încercări de rezistenţă la traficul greu

Podul Giurgiu-Ruse va fi închis temporar pentru încercări de rezistenţă la traficul greu

„Încercarea în regim static constă în dispunerea pe suprastructura podului a unor convoaie de probă formate din vehicule cântărite în prealabil. Numărul şi greutatea vehiculelor de încercare, precum şi poziţiile acestora pe structură, se stabilesc astfel încât eforturile şi deformaţiile produse pe durata încercării să fie aproape de starea de solicitare produsă de convoaiele ce tranzitează podul în mod normal”, se arată într-un comunicat al CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, dar şi de la Poliţia de Frontieră Română

În perioada specificată, participanţii la trafic pot să folosească celelalte puncte de frontieră de la graniţa cu Bulgaria, situate în judeţele Constanţa (Vama Veche, Ostrov – Silistra, Negru Vodă-Kardam), Dolj (Bechet-Orjahovo, Calafat-Vidin) şi Teleorman (Turnu-Măgurele, respectiv Zimnicea).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici