Ponta: Lumea să stea liniştită, nu mărim taxele, impozitele şi nu creştem cota unică

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că lumea trebuie să stea liniştită pentru că nu vor fi mărite taxele şi impozitele şi nici nu va fi schimbată cota unică de impozitare.

1545 afișări
Imaginea articolului Ponta: Lumea să stea liniştită, nu mărim taxele, impozitele şi nu creştem cota unică

Ponta: Lumea să stea liniştită, nu mărim taxele, impozitele şi nu creştem cota unică (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"E util sau inutil, cum doriţi, să vă precizez că s-a terminat campania electorală şi binenţeles nu schimbăm nici cota unică, nici nu mărim taxe. Asta e, până la urmă astea sunt armele fiecărui partid în alegeri, însă acum vreau ca toată lumea să stea liniştită că nu se măresc taxe şi impozite şi, dimpotrivă, avem un buget de pregătit pentru 2015-2016 care să continue creşterea ecomomică şi măsurile sociale care ne-au asigurat creşterea", a afirmat Ponta, după şedinţa coaliţiei.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că îşi exprimă dorinţa de dialog cu noul preşedinte ales, Klaus Iohannis, menţionând că nu va demisiona din funcţia de premier şi că vrea să continue actul de guvernare cu partenerii actuali, plus PLR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici