Ponta: Nu am dormit bine noaptea, înaintea întâlnirii cu FMI. Isărescu: Eu am dormit foarte bine după!

Premierul Victor Ponta a afirmat, la o conferinţă pe teme economice, că nu a dormit bine noaptea din cauza întâlnirii de joi cu oficialii FMI, dar a susţinut că şi-a făcute "temele" cu care să-i convingă că o piaţă energetică competitivă şi taxarea redusă a muncii pot face România mai prosperă.

970 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu am dormit bine noaptea, înaintea întâlnirii cu FMI. Isărescu: Eu am dormit foarte bine după!

Ponta: Nu am dormit bine noaptea, înaintea întâlnirii cu FMI. Isărescu: Eu am dormit foarte bine după! (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ca să fiu foarte cinstit, nu am dormit bine astă-noapte pentru că, după această conferinţă, am o întâlnire cu partenerii noştrii financiari internaţionali, Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială şi trebuie să mă pregătesc", le-a spus Ponta participanţilor la Conferinţa privind finanţele şi investiţiile regionale pentru Europa de Sud-Est.

Premierul a adăugat că întotdeauna este "'o mare provocare"" pentru el să aibă un discurs bun la primele ore ale dimineţii şi şi-a exprimat speranţa că nu va face greşeli.

La începutul discursului, Ponta a glumit şi pe tema microfonului, în momentul în care încerca să ajusteze poziţia acestuia potrivit înălţimii sale.

"Bine aţi venit în Bucureşti, România, este o ţară, un oraş, în care microfonul este o problemă specială, dar pe care sperăm să o putem rezolva"', a spus Ponta.

În replică la îngrijorările premierului, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a spus, în discursul său, că el a dormit foarte bine în noaptea care a urmat întâlnirii cu FMI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici