Pragurile pentru consumul de energie electrică pentru clienţii casnici rămân neschimbate - surse

Pragurile pentru clienţii casnici la energia electrică, de 0,68 şi 0,80 de bani rămân neschimbate, iar tot ceea ce depăşeşte 255 kw va fi de maxim 1,3 lei, au declarat surse liberale, pentru MEDIAFAX.

2666 afișări
Imaginea articolului Pragurile pentru consumul de energie electrică pentru clienţii casnici rămân neschimbate - surse

Pragurile pentru consumul de energie electrică pentru clienţii casnici rămân neschimbate - surse

Surse PNL au declarat, miercuri, după şedinţa de coaliţie, că pragurile pentru clienţii casnici, de 0,68 şi 0,80 de bani rămân neschimbate.

În plus, tot ce depăşeşte 255 de kW va fi maxim 1,3 lei, potrivit surselor citate.

În aceeaşi şedinţă, PNL a insistat ca pentru IMM-uri, preţul să rămână la 1 leu, nu la 1,3 lei cum ar fi dorit PSD. Această solicitare a fost acceptată de liderii coaliţiei.

Pentru marii consumatori s-a agreat în coaliţie un preţ de 1,3 lei.

Astfel, s-a făcut un compromis: au rămas plafoanele liberale pentru clienţii casnici şi IMM-uri, iar pentru marea industrie s-a mers cu varianta PSD.

Liderii partidelor din coaliţia de guvernare s-au reunit, miercuri, pentru a stabili modul în care va fi reglementată piaţa energiei electrice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici