Premieră: Guvernul Ciucă a aprobat un ajutor de stat de 1 miliard de euro pentru industria mare din România

Guvernul a aprobat un memorandum pentru ajutor de stat de 1 mld. euro pentru industria mare din România.

13867 afișări
Imaginea articolului Premieră: Guvernul Ciucă a aprobat un ajutor de stat de 1 miliard de euro pentru industria mare din România

Guvernul a adoptat joi un memorandum pentru un ajutor de stat în valoare de peste 1 mld. euro pentru marii consumatori industriali. Schema de ajutor de stat se adresează industriei grele din România, mai ales sectorului siderurgic.

Este prima schemă de ajutor de stat pentru marii consumatori industriali. Ministrul economiei Florin Spătaru a vorbit şi la conferinţa ZF Reindustrializarea României despre schema de ajutor de stat, care a intrat în traseul legislativ.

Momentan nu sunt mai multe detalii, în afară de faptul că este destinată marilor consumatori industriali, inclusiv siderurgiei, ceea ce este o premieră de la intrarea României în Uniunea Europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici