Premierul Sorin Grindeanu a anunţat startul licitaţiei pentru podul Brăila-Tulcea cu adiacenţă şi la Galaţi

Premierul Sorin a anunţat, joi, că în următoarele 24 de ore va fi încărcată pe SEAP documentaţia privind podul Brăila-Tulcea, cu adiacenţă şi la Galaţi, despre care a afirmat că este o investiţie despre care se vorbeşte de foarte mult timp.

1966 afișări
Imaginea articolului Premierul Sorin Grindeanu a anunţat startul licitaţiei pentru podul Brăila-Tulcea cu adiacenţă şi la Galaţi

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat startul licitaţiei pentru podul Brăila-Tulcea cu adiacenţă şi la Galaţi (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

”În următoarele 24 de ore o să se încarce pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice - n.r.) documentaţia privind podul Brăila-Tulcea, cu adiacenţă şi la Galaţi, o investiţie de 1,4 miliarde de lei, fără TVA, proiectare plus execuţie”, a anunţat în debutul şedinţei de Guvern Sorin Grindeanu.

El a apreciat informaţia ca fiind ”o veste bună, care bucură cel puţin doi miniştri” - Ştefan Viorel şi Mihai Tudose, primul din Galaţi, iar al doilea din Brăila.

De asemenea, premierul a precizat că valoarea de aproximativ 500 de milioane de euro este suportată din fonduri europene.

”E o investiţie pe care nu doar cei din Brăila, Galaţi sau Tulcea o aşteaptă. Îmi doresc ca lucrurile să meargă cât se poate de rapid, legal, transparent. Vorbim de o investiţie de care se vorbeşte de foarte mult timp. Iată că se fac paşi concreţi din acest punct de vedere şi vreau să-i felicit şi pe cei de la Ministerul Transporturilor, dar şi pe cei de la ANAP, care de data asta au avut un ritm potrivit”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici