Preşedintele SUA Donald Trump, nemulţumit de noile modele de iPhone: Ce îi reproşează lui Tim Cook, directorul Apple

Preşedintele american Donald Trump i-a reproşat, într-unul din vestitele sale mesaje pe Twitter, directorului executiv al Apple Tim Cook dispariţia butonului de pornire de pe unele modele de iPhone, relatează Reuters.

4215 afișări
Imaginea articolului Preşedintele SUA Donald Trump, nemulţumit de noile modele de iPhone: Ce îi reproşează lui Tim Cook, directorul Apple

Preşedintele SUA Donald Trump, nemulţumit de cele mai recente modele de iPhone: Ce îi reproşează lui Tim Cook, directorul Apple

„Către Tim: butonul de pe iPhone a fost mult mai bun decât glisarea!”, a publicat Trump vineri.

Eliminarea butonului de pornire de pe unele modele de iPhone, începând din 2017, i-a deranjat pe unii dintre clienţii săi, obligaţi să deblocheze dispozitivul sau să se întoarcă pe ecranul de pornire cu degetul, pe ecran. .

Preşedintele Trump foloseşte un iPhone guvernamental.

Directorul executiv Apple, Tim Cook, a luat masa cu Trump de cel puţin două ori şi a discutat despre probleme comerciale cu preşedintele în mai multe rânduri.

Apple a început să vândă iPhone fără buton odată cu introducerea iPhone X, în 2017. Compania vinde încă un model - iPhone 8 - care păstrează butonul „home”.

Taguri:
trump,
apple,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici