Prin Noua Casă, plafonul maxim şi avansul diferă în funcţie de vechimea casei

  • Plafonul va ajunge până la 70 de mii sau 140 de mii de euro, în funcţie de cât de veche este casa
  • Vei plăti un avans de 5% sau 15%, în funcţie de plafonul în care se încadrează viitoarea ta casă
  • Poţi aplica pentru Noua Casă, chiar dacă deţii deja o locuinţă
1353 afișări
Imaginea articolului Prin Noua Casă, plafonul maxim şi avansul diferă în funcţie de vechimea casei

Trebuie să ştii că prin programul Noua Casă, plafonul diferă în funcţie de cât de nouă este viitoarea ta casă.

Dacă locuinţa pe care vrei să o cumperi a fost construită sau reparată în ultimii cinci ani, plafonul poate ajunge până la 140 de mii de euro.

În caz că vei cumpăra o casă mai veche de cinci ani, plafonul maxim va fi de 70 de mii de euro.

Şi avansul diferă în funcţie de casa aleasă. Pentru plafonul de 140 de mii de euro, avansul pe care îl vei scoate din buzunar este de 15%. În cazul plafonului de 70 de mii de euro, va trebui să plăteşti doar 5% pentru avans.

Vei putea aplica pentru acest credit chiar dacă ai deja o proprietate, dar cu condiţia să aibă mai puţin de 50 de metri pătraţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici