Programatorul care câştigă proiecte de milioane de euro pe fonduri de la UE

În urmă cu patru ani, George Stoian era programator IT, însă mirajul banilor europeni l-a determinat să ia o hotărâre care i-a schimbat radical cariera. În prezent este unul dintre consultanţii care au reuşit să primească aprobare de la Comisia Europeană pentru proiecte în valoare de zeci de milioane de euro.

348 afișări
Imaginea articolului Programatorul care câştigă proiecte de milioane de euro pe fonduri de la UE

Programatorul care câştigă proiecte de milioane de euro pe fonduri de la UE (Imagine:Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Am făcut pasul spre consultanţă pentru că simţeam că mă pot implica mai mult, că pot aduce un plus pentru dezvoltarea economiei. Ştiam mai multe firme care aveau nevoie de fonduri euro­pe­ne, dar eu eram programator şi acestea nu puteau fi contactate decât de consultanţi", spune Stoian, care oferă consultanţă în accesarea de fonduri europene prin intermediul firmei Initial Advisory.

Primul contact dintre George Stoian şi fon­du­rile europene a avut loc în timp ce acesta era stu­dent, iar cursurile de specialitate în domeniu i-au atras atenţia. "Nu am avut experienţă pe fondurile de preaderare, citisem însă la facultate, m-am pre­gătit singur."

Totuşi, cunoştinţele din facultate s-au dovedit a fi insuficiente atunci când Stoian a ajuns să lucreze la firma de consul­tanţă, ceea ce l-a determinat pe con­sul­tantul novice să înveţe din mers în primele luni de muncă.

"Am făcut pregătire la firmă. Am învăţat lucrând însă ştiam din facultate destul de multe lucruri pe partea de finanţe, zonă de care mă ocup şi acum."

Află cine este George Stoian şi cum reuşeşte pe www.zf.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici