Proprietarii Therme investesc încă şase milioane de euro pentru extinderea zonei pentru familii

Dezvoltatorii complexului Therme din Bucureşti au început mai devreme cu şase luni lucrările de extindere, în condiţiile în care aproape 200.000 de persoane au vizitat piscinele în primele două luni de la deschidere, un ritm mai rapid decât cel aşteptat.

6463 afișări
Imaginea articolului Proprietarii Therme investesc încă şase milioane de euro pentru extinderea zonei pentru familii

Proprietarii Therme investesc încă şase milioane de euro pentru extinderea zonei pentru familii (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

”Cifrele pe care le avem după primele două luni de la deschidere ne-au confirmat ipotezele pe baza căror am dezvoltat acest proiect. Ne apropiem de 200.000 de vizitatori mai repede decât am planificat, am extins deja echipa la peste 400 de angajaţi – o capacitate pe care urma să o atingem după 9 luni de la deschidere. Am început deja să lucrăm la extinderea proiectului mai devreme cu 6 luni decât estimasem iniţial”, a declarat Christian Weiser, CEO al grupului A-Heat din Austria, proprietarul complexului de wellness şi relaxare Therme Bucureşti.

Astfel, zona dedicată familiei şi distracţiei, Galaxy, va beneficia de o serie de extinderi ce vor fi date în folosinţă începând cu luna martie şi până la finele lunii iunie.

„Cu o investiţie adiţională ce se va ridica la aproximativ 6 milioane de euro, până la mijocul verii, zona Galaxy va fi extinsă cu o piscină exterioară cu poolbar, un restaurant cu o capacitate de 500 de locuri, o zonă adiţională de relaxare cu 450 de şezlonguri şi un nou tobogan spectaculos, Sky River. După primele 6 luni vom fi în măsură să anunţăm şi alte planuri de dezvoltare”, a mai spus managerul.

Executivul a venit de câteva ori în România pe perioada derulării proiectului şi spune că românii muncesc mult şi au puţine opţiuni în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber în proximitatea oraşelor în care locuiesc şi muncesc.„În Bucureşti, opţiunile există, însă ele sunt subdimensionate din perspectiva cererii. Noi ne-am gândit să facem ceva diferit, deşi ar fi fost mai simplu să construim un mall sau un cartier rezidenţial. Am plecat de la resursa locului şi chiar dacă a fost complicat să o aducem la suprafaţă şi să o punem în valoare, efortul a meritat”, a mai spus Weiser.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici