Putin dă primele semne de slăbiciune: admite pericolul sancţiunilor occidentale

Preşedintele rus Vladimir Putin a recunoscut pericolul impactului pe termen mediu al sancţiunilor occidentale asupra economiei naţionale, în contextul campaniei militare ruse din Ucraina.

53959 afișări
Imaginea articolului Putin dă primele semne de slăbiciune: admite pericolul sancţiunilor occidentale

Putin dă primele semne de slăbiciune: admite pericolul sancţiunilor occidentale asupra economiei naţionale

„Trebuie să recunoaştem că cei care ne doresc rău se aşteaptă să ne provoace probleme pe termen mediu. Într-adevăr, acest pericol există. Suntem conştienţi de acest lucru”, a spus Putin =, în timp ce s-a întâlnit cu muncitorii lunei fabrici de elicoptere din regiunea siberiană Buriaţia.

Când unul dintre muncitori a recunoscut se teme că economia „nu va rezista” atacului sancţiunilor şi „se va prăbuşi”, Putin a răspuns: „Şi eu, credeţi-mă”.

Deşi a recunoscut că companiile au nevoie de echipamente şi design moderne şi că veniturile reale au scăzut, liderul de la Kremlin a asigurat că acum salariile cresc şi că „totul va fi bine”.

„Au prezis că PIB-ul nostru va scădea cu 20% sau mai mult. Nimic din toate astea nu s-a întâmplat. Avem o contracţie, nu de 20%, ci de 2,1%”, a spus el.

Putin a subliniat că economia Rusiei a crescut continuu în ultimele şapte luni, piaţa internă s-a consolidat, iar sistemul financiar nu numai că a rezistat, ci s-a consolidat datorită bunei gestiuni a guvernului şi a Băncii Centrale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici