Red Bull Flugtag aterizează pe 17 septembrie în Bucureşti, pe insula Lacul Morii

876 afișări
Imaginea articolului Red Bull Flugtag aterizează pe 17 septembrie în Bucureşti, pe insula Lacul Morii

Red Bull Flugtag

Pe 17 septembrie, cei mai ingenioşi piloţi şi aparatele lor de zbor trăsnite sunt aşteptaţi să planeze deasupra Lacului Morii, la Red Bull Flugtag. Spaţiul va fi complet transformat pentru a celebra Ziua Zborului şi pentru a oferi publicului experienţa perfectă a celui mai neconvenţional eveniment.

40 de echipe dintre cele 150 înscrise au primit undă verde pentru a participa în cea mai trăsnită competiţie. Cu schiţele aparatelor de zbor puse la punct, cu o echipă puternică gata să transforme visul în realitate şi cu nume creative care să le poarte noroc, concurenţii sunt pregătiţi să-şi şlefuiască proiectul şi să pună la punct ultimele detalii. Cursa spre pista de decolare a început!

Participanţii vor veni în septembrie la Bucureşti din toată ţara. Din Mangalia şi Iaşi, din Timişoara şi Galaţi, din Braşov şi Olteniţa, Lacul Morii, locul în care va avea loc evenimentul, îi aşteaptă pe toţi piloţii de ocazie să cucerească orizonturile şi apoi, inevitabil, să intre la apă.

Tot pe Lacul Morii, înainte de Marea Decolare din Ziua Zborului, toate aparatele pot fi admirate la Muzeul Aparatelor de Zbor, care va fi deschis pentru spectatori pe 16 septembrie. Acolo va putea fi văzută îndeaproape şi admirată măiestria constructorilor.

Toate detaliile despre Red Bull Flugtag sunt disponibile pe www.redbull.ro/flugtag.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici