Reduceri de până la 40% la Târgul de Turism. Expozanţii vor avea cheltuieli de 1,5 mil. euro

Cele peste 200 de firme participante la ediţia de toamnă a târgului de turism al României, care se va desfăşura între 14 şi 17 noiembrie la complexul Romexpo din Bucureşti, vor cheltui peste 1,5 milioane de euro pentru prezenţa la eveniment şi vor vinde pachete cu reduceri de până la 40%.

506 afișări
Imaginea articolului Reduceri de până la 40% la Târgul de Turism. Expozanţii vor avea cheltuieli de 1,5 mil. euro

Reduceri de până la 40% la Târgul de Turism. Expozanţii vor avea cheltuieli de 1,5 mil. euro (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

La târg vor participa 55 de agenţii de turism din România, hoteluri şi firme din mai multe ţări, printre care Bulgaria, Germania, Egipt, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia sau Ungaria.

Vor fi puse în vânzare atât pachete turistice pentru Revelion în ţară şi străinătate cât şi oferte pentru vara anului pe viitor, cu reduceri de până la 40%.

"Cele mai căutate pachete pentru Revelion sunt în Valea Prahovei, Bucovina şi Mărginimea Sibiului", a declarat vicepreşedintele ANAT, Corina Martin.

Un sejur de Revelion în structuri montane clasificate va costa între 1.000 de lei şi 4.000 de lei, cea mai scumpă staţiune fiind Poiana Braşov, la pensiuni preţurile vor fi cuprinse între 600 de lei şi 2.000 de lei, iar pe litoral acestea ajung la 500 - 1.500 de lei de persoană pentru 4-5 nopţi de cazare.

Vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoş Răducan, a afirmat că majoritatea pachetelor pentru Revelion pe Valea Prahovei sunt deja vândute, cererea pentru această zonă fiind de trei ori mai mare decât oferta, în ciuda preţurilor ridicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici