Renault Clio, în noua variantă, disponibil în România

Noua variantă a modelului Renault Clio este disponibilă, din această săptămână, pe piaţa românească, cu motorizări pe benzină şi motorină, preţul de pornire fiind de 8.990 euro cu TVA, potrivit reprezentanţei Renault din România.

35 afișări
Imaginea articolului Renault Clio, în noua variantă, disponibil în România

Noua variantă a modelului Renault Clio este disponibilă în România de la 8.990 euro cu TVA

Din punct de vedere al echipărilor, gama Noul Clio s-a extins, fiind disponibile versiunile Authentique, Expression, Dynamique, Exception, Sport şi Estate.

Varianta Estate (break) nu a mai fost comercializată până în prezent în România.

Modelul este disponibil cu trei motoare pe benzină, respectiv de 1,2 litri cu 75 Cai Putere (CP), 1,4 litri cu 100 CP şi 1,6 litri cu 110 CP şi două propulsoare diesel de 1,5 dCi cu 70 CP şi 1,5 dCi cu 85 CP. Versiunea sport are un motor de doi litri care beneficiază de o putere de 200 CP.

În funcţie de versiune, maşina are o viteză maximă cuprinsă între 162 km/h şi 225 km/h şi poate atinge viteza de 100 de km/h între 6,9 şi 15,5 secunde.

GALERIE FOTO

În acest an vor mai fi introduse pe piaţa locală alte patru modele din familia Megane: Scenic, Grand Scenic, Megane Estate şi Megane Sedan.

Vânzările Renault în România au scăzut cu 31,6% anul trecut, de la 32.308 unităţi în 2007 la 22.073 exemplare, în condiţiile în care piaţa auto totală a scăzut cu 11,7%, la 324.000 autovehicule.

În primele două luni Renault a livrat 1.227 unităţi, în scădere 65,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost comercializate 3.572 unităţi. În ianuarie şi februarie piaţă auto locală a raportat un declin de 63,5% comparativ cu primele două luni ale anului trecut, la 18.702 autovehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici