Renault prezintă în Brazilia versiunile sport ale Sandero şi Logan (Galerie Foto)

Renault va prezenta la salonul auto din Sao Paolo, Brazilia, care va începe la sfârşitul lunii octombrie, versiunile sport ale modelelor Logan şi Sandero, precum şi un concept de automobil de tip crossover - SUV, care ar putea prefigura viitorul vehicul de teren al Dacia.

321 afișări
Imaginea articolului Renault prezintă în Brazilia versiunile sport ale Sandero şi Logan (Galerie Foto)

Sandero F1 Team

GALERIE FOTO

Versiunile sport ale primelor două modele poartă numele de Logan F1 Team şi Sandero F1 Team, scrie caradisiac.com.

Este de aşteptat ca cele două modele să fie echipate cu propulsoare pe benzină de 1,6 litri, care dezvoltă 133 de Cai Putere (CP), având în vedere declaraţiile făcute la sfârşitul lunii iunie de către directorul de produs Sandero la nivel mondial, Sophie Albertus. Ea spunea atunci că Renault-Dacia va lansa anul viitor un Logan Sedan cu motor de 1,6 litri, care dezvoltă 133 de cai putere, aceeaşi motorizare de pe Renault Twingo Sport.

Cardisiac.com a publicat şi primele fotografii care arată detalii de design ale conceptului crossover - SUV. Maşina este bazată pe modelul Sandero, însă are patru locuri (faţă de cinci ale lui Sandero) şi plafon detaşabil, maşina devenind decapotabilă şi, prin rabatarea scaunelor din spate, un Pick-Up de mici dimensiuni.

Dacia va lansa un model de tip SUV în a doua parte a anului 2009, anunţul despre noul automobil fiind făcut încă din luna februarie a acestui an.

Renault a vândut în cei patru ani de la lansarea modelului Logan (2004-2008) peste un milion de unităţi la nivel mondial, sub marca Dacia şi Renault. Anul trecut, România a fost cea mai mare piaţă pentru Logan, cu peste 100.000 de unităţi livrate, urmată de Rusia (circa 68.000 maşini) şi Franţa (peste 32.000 automobile).

În prezent există cinci automobile construite pe platforma Logan (B0), respectiv Logan Sedan, Sandero, Logan MCV (break), Logan Van şi Logan Pick-Up.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici