Renault va lansa modelul Laguna 3 Coupe în România, în aprilie 2009

Renault va lansa modelul Laguna 3 Coupe în România în aprilie 2009, an în care va fi introdusă pe plan local şi a treia generaţie Megane, a declarat, luni seară, agenţiei MEDIAFAX, directorul de marketing al Renault România, Rafael Treguer.

47 afișări
Imaginea articolului Renault va lansa modelul Laguna 3 Coupe în România, în aprilie 2009

Renault va lansa modelul Laguna 3 Coupe în România, în aprilie 2009 (Imagine: www.promotor.ro)

Oficialul Renault nu a avansat o dată mai exactă privind lansarea Megane 3 în România, însă a precizat că la Salonul Auto de la Paris, organizat la începutul lunii octombrie, vor fi prezentate variantele cu trei şi cinci uşi ale modelului.

Preţurile Laguna 3 Coupe si Megane 3 pentru România vor fi comunicate în apropierea momentului lansării fiecărui model.

Renault România a lansat în martie a treia generaţie a modelului Laguna, cu preţuri cuprinse între 17.900 euro şi 25.900 euro cu TVA inclus, disponibilă în trei variante de echipare, cu patru motorizări. Limuzina Laguna 3 poate fi achiziţionată în prezent în versiunile de caroserie sedan şi estate (break).

Vânzările Renault pe piaţa din România au crescut anul trecut cu 37%, la 32.200 de autovehicule, dintre care mai mult de 29.000 de unităţi au fost autoturisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici