Retailerul de articole sportive Decathlon a inaugurat la Bucureşti primul său magazin din România

Retailerul francez de articole sportive Decathlon a inaugurat, miercuri, în centrul Militari Shopping Center din Bucureşti, primul său magazin din România, în urma unei investiţii de patru milioane de euro, a anunţat compania.

378 afișări

Magazinul are o suprafaţă de 4.200 metri pătraţi şi va fi deschis publicului începând de joi, 2 aprilie.

"Un magazin de acest tip costă între patru şi şase milioane de euro, iar cel din România a costat patru milioane de euro, sumă care include construcţia şi stocul de marfă. Intenţionăm să deschidem în următorii trei ani magazine în oraşele mari din România, iar dacă lucrurile vor merge bine vom accelera extinderea", a declarat, miercuri, directorul general al Decathlon România, Fabrice Beschu.

Oferta retailerului cuprinde peste 5.000 de articole, sub mărci proprii şi branduri cunoscute de echipament sportiv, care acoperă 60 de sporturi.

Pe lângă articolele sportive, Decathlon oferă şi diverse servicii, respectiv reparaţie şi întreţinere pentru biciclete, imprimare şi personalizare articolelor textile, reparaţie de schiuri şi racordarea rachetelor de tenis.

Retailerul a intrat pe piaţa românească în anul 2000 pe partea de producţie.

Decathlon produce în România, prin intermediul parteneriatelor cu firme private, echipament sportiv pentru atletism, ciclism, ski, pantofi de sport şi pentru munte, echipament pentru scufundări, biciclete, patine cu rotile, distribuite în reţeaua sa de magazine.

Grupul francez Decathlon, înfiinţat în 1976, este prezent în 15 ţări cu peste 400 de magazine.

Pe piaţa românească de retail cu articole sportive mai sunt prezente reţelele Intersport, Hervis Sports, Puma, Nike, adidas, Lotto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici