Reţeaua Orange România va permite din 22 septembrie viteze de transfer de până la 300 Mbps

Orange România a lansat, joi, o reţea care permite trasferuri de date la viteze de până la 300 Mbps, corespunzătoare tehnologiei 4G+, în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi şi Timişoara, au anunţat reprezentanţii operatorului de telefonie mobilă.

346 afișări
Imaginea articolului Reţeaua Orange România va permite din 22 septembrie viteze de transfer de până la 300 Mbps

Reţeaua Orange România va permite din 22 septembrie viteze de transfer de până la 300 Mbps (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oferta 4G+ va fi disponibilă promoţional începând cu 22 septembrie pentru toate abonamentele Panteră şi Business Open cu resurse nelimitate din oferta actuală a clienţilor din cele şase oraşe.

De asemenea, clienţii Orange România care călătoresc cu metroul vor putea, începând de joi, să acceseze internetul la viteze de până la 150 Mbps.

"Traficul de internet în reţea a crescut într-un ritm susţinut în ultimii trei ani, de când Orange a adus în premieră viteze de până la 43,2 Mbps, iar în ultimul an s-a dublat. Cei aproximativ 650.00 de bucureşteni care călătoresc zilnic cu metroul au posibilitatea să navigheze pe internet cu viteze de până la 150 Mbps (4G)", a afirmat directorul comercial al Orange România, Julien Ducarroz, într-o conferinţă de presă.

Pe lângă acoperirea de la metrou, reţeaua 4G a Orange România a fost extinsă în alte 200 de localităţi, ajungând la mai mult de 1.300 de localităţi şi 48% din populaţia ţării, respectiv 78% din populaţia urbană.

Orange România a lansat primele servicii de acces la internet prin reţeaua 4G în decembrie 2012, disponibile într-o primă fazã în zona centrală şi de nord a Capitalei, în staţiunile de pe Valea Prahovei şi zona Bran-Moieciu, pecum şi în Poiana Braşov.

Cei care îşi reînnoiesc contractul de abonament vor primi un bonus de 1 GB pe lună pentru fiecare an petrecut în reţea. Astfel, un client Orange care are 17 ani în reţea, va primi câte 1 GB de internet 4G pe lună timp de 17 luni.

Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, cu peste 10 milioane de clienţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici