Revolution Media îşi extinde activitatea în Dubai şi Muntenegru (P)

Înfiinţată în România de 5 ani, compania de digital marketing îşi extinde acum orizonturile în EAU, Dubai, şi Muntenegru, ca o încununare a succesului avut în primele luni din 2023.

166 afișări
Imaginea articolului Revolution Media îşi extinde activitatea în Dubai şi Muntenegru (P)

"La Revolution Media, credem în a creşte împreună cu clienţii noştri şi în a aduce o schimbare reală în industria digital marketing-ului" a declarat Gabriel Bălan, co-fondator şi CEO. "Ne mândrim cu faptul că Revolution Media este acum o prezenţă familiară şi de încredere în lumea marketingului digital. Suntem conduşi de pasiune şi inovaţie şi suntem bucuroşi că am reuşit să demonstrăm că putem fi diferiţi într-un domeniu atât de competitiv."

Abordarea unică a agenţiei asupra activităţii din mediul digital a conferit, pe lângă o creştere fulminantă, şi o recunoaştere la nivel local şi naţional a rezultatelor. Astfel, Revolution Media a obţinut, în ultimul an, o serie de premii reprezentative în industria de digital românească şi nu numai:

  • ”Top Advertising Company Bucharest 2023”, oferit de Clutch,
  • ”Top Advertising Company Romania 2023”, oferit de Clutch,
  • ”Top Branding Company Bucharest 2023”, oferit de Clutch,
  • ”Premiul publicului” la categoria Antreprenoriat în cadrul Galei Celebrităţilor 2022,
  • ”Realizări Deosebite în Industria de Podcast din România” în cadrul Galei ”România eşti TU”.

Ce diferenţiază agenţia Revolution Media de competitori este întocmai abordarea integrată pe care o are asupra serviciilor, oferind soluţii complete şi conexe business-urilor mici, mijlocii şi mari pentru promovare în mediul online. Cu departamente dedicate, echipa Revolution Media acoperă toate nevoile unei prezenţe online corecte, cu rezultate pe termen mediu şi lung pentru clienţii din portofoliu.

Acesta a fost şi motorul succesului companiei, care acum face primul pas spre dezvoltarea la nivel internaţional prin pătrunderea pe pieţe noi.

Întreaga expansiune şi desfăşurarea activităţii vor fi în continuare controlate din sediul companiei din Bucureşti, unde circa 30 specialişti se asigură zi de zi că obţin cele mai bune rezultate pentru brandurile pe care le administrează.

***

Revolution Media este o agenţie de digital marketing cu un portofoliu de peste 500 clienţi, care oferă servicii integrate de creare de conţinut, ads management, producţie foto-video şi webdesign prin intermediul specialiştilor din propriile departamente.

Este activă pe piaţa din România din 2018 şi a colaborat, de-a lungul timpului, cu branduri de renume din Forbes 500, având experienţă în crearea de conţinut şi gestionarea activităţii online pentru clienţi din domenii variate de activitate.

Website: https://revolutionmediaco.com/

Facebook: https://www.facebook.com/revolutionmediacompany/

Instagram: https://www.instagram.com/revomedia.ro/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/revolution-media-1a12631b2/

 https://revolutionmediaco.com/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici