România înregistrează cele mai mari creşteri ale comerţului electronic, la nivel european

  • 2 din 10 români care folosesc internetul au făcut cumpărături online
  • Plăţile electronice au o creştere fără precedent anul acesta
373 afișări
Imaginea articolului România înregistrează cele mai mari creşteri ale comerţului electronic, la nivel european

România înregistrează cele mai mari creşteri ale comerţului electronic, la nivel european

Deşi 2020 a fost cel mai dificil an pentru comerţ, România va reuşi să rămână pe primul loc în topul ţărilor din UE, cu cele mai mari creşteri ale comerţului electronic, ţi-o zice Luca Cassetti, secretarul general al E-commerce Europe.

Ce ar mai trebui să ştii: 2 din 10 români care utiliează internetul în mod regulat au făcut cumpărături online anul acesta şi mai mulţi oameni folosesc acum semnăturile digitale. Numărul lor a crescut de la 500 de mii la 720 de mii doar în prima parte a anului

Conform lui Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia, plăţile electronice au crescut în trimiestrul doi la 395 de milioane, după ce în aceeaşi perioadă a anului trecut au fost 353 de milioane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici