România şi Bulgaria ar putea avea o ofertă comună de circuite turistice

Romania şi Bulgaria ar putea avea oferte comune pentru circuite turistice, care să cuprindă locaţii din ambele ţări, se arată într-un comunicat transmis de către Ministerul pentru Comerţ, IMM-uri şi Turism.

2 afișări
Imaginea articolului România şi Bulgaria ar putea avea o ofertă comună de circuite turistice

România şi Bulgaria ar putea avea o ofertă comună de circuite turistice

"Crearea unei oferte comune care să cuprindă locaţii turistice din ambele ţări ar putea aduce mai mulţi turişti în această zonă a Europei, ambele ţări având numai de câştigat, atât financiar, cât şi ca prestigiu turistic. Aceasta a fost concluzia discuţiilor purtate, într-un schimb de experienţă, de ministrul Ovidiu Silaghi şi secretarul de stat Lucia Morariu la World Trade Market cu doamna Anelia Krushckova, preşedinte al Agenţiei de Stat pentru Turism din Bulgaria", se mai arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Comerţului şi Turismului, Bulgaria şi-a dezvoltat oferta turistică pe specificul litoralului, dar nu beneficiaza de diversitatea geografică şi culturală pe care o are România.

Ministrul Ovidiu Silaghi conduce delegaţia română care participă la Londra, în perioada 12-14 noiembrie, la târgul World Travel Market.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici