România, spre o criză economică? Guvernanţii iau în calcul varianta amânării ratelor la bănci

Coaliţia de guvernare analizează varianta amânării ratelor la bănci, spune Marcel Ciolacu. El precizează că decizia detaliată va fi prezentată luni de liderii formaţiunilor din coaliţie.

4383 afișări
Imaginea articolului România, spre o criză economică? Guvernanţii iau în calcul varianta amânării ratelor la bănci

România, spre o criză ecnonomică. Guvernanţii iau în calcul varianta amânării ratelor la bănci

„Există această variantă, nu pot să mint. Există această variantă. Luni se va detalia. Ea a fost discutată şi cu băncile, deşi a ajuns la un acord”, spune la digi24.ro preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, despre varianta amânării ratelor la bănci.

El nu a dat mai multe detalii.

„Important e că am ajuns la un consens, important e că am constatat cu toţii necesitatea şi, repet, cel mai important este că colaborăm şi vorbim despre oportunităţile, nu numai despre necazurile pe care le are România în acest context geopolitic”, afirmă Ciolacu.

El spune că şi programul de şomaj tehnic va fi prelungit.

Totodată, Marcel Ciolacu a amintit de proiectul parlamentarilor social-democraţi ca salariul minim în agricultură să fie de 3.000 de lei, similar cu sectorul construcţiilor.

Liderii coaliţiei de guvernare au analizat, marţi, forma finală a pachetului de măsuri economice şi sociale pregătite pentru protejarea populaţiei şi economiei de efectele crizelor pe care le traversează România. Ei vor prezenta, lunea viitoare, la Palatul Parlamentului aceste măsuri.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
bănci,
rate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici