Românii alocă anul acesta între 500 şi 1.000 de lei pentru masa de Crăciun

Românii alocă anul acesta între 500 şi 1.000 de lei pentru masa de Crăciun şi pun în coş până la 50 de produse diferite. Cele mai căutate produse sunt carnea de porc, cozonacul, vinul spumant, citricele şi brânzeturile.

175 afișări
Imaginea articolului Românii alocă anul acesta între 500 şi 1.000 de lei pentru masa de Crăciun

Românii alocă anul acesta între 500 şi 1.000 de lei pentru masa de Crăciun

Bugetul alocat de clienţi pentru masa de Crăciun variază între 500 de lei şi 1.000 de lei, cele mai căutate fiind carnea de porc, cozonac, vin spumant, citrice şi diverse brânzeturi, arată Freshful by eMAG.

Carnea de porc este cel mai căutat produs, însă oamenii completează coşul de cumpărături şi cu produse specifice de sezon cum ar fi specialităţile tradiţionale: mezeluri, jumări, piftie, şorici, urechi de porc, sarmale, tobă de porc şi curcan, caltaboş, lebăr sau cozonaci.

Pentru persoanele care preferă să nu gătească şi îşi doresc mai mult timp liber alături de cei dragi, există şi peste 50 de produse din carne şi alimente gata preparate, cum ar fi sarmale, piftie de porc şi de curcan, amestec gata preparat pentru salata de boeuf sau produse tradiţionale cum este chişca, carne sau cârnaţi la garniţă. De asemenea, la categoria produse speciale, este porchetta din purceluş întreg de lapte, raţă de curte, curcan, carne de porc gata de gătit.

Spre deosebire de anul trecut, oamenii îşi doresc şi puţin răsfăţ şi cumpără pentru masa de Crăciun şi produse diferite de cele tradiţionale. Anul acesta, cele mai căutate sunt produsele din peşte şi fructe de mare (somon, creveţi), dar şi fructele exotice precum avocado sau mango. De asemenea, oamenii caută şi specialităţi internaţionale cum ar fi Jamon Serrano, salam Salchichon sau Fuet ori brânzeturi franţuzeşti, foie gras, stridii sau melci.

Românii sunt interesaţi în acest an şi de cadourile gata ambalate. Deasemenea, consumatorii sunt mai deschişi faţă de produsele vegane.

Tendinţele din acest an arată că în ceea ce priveşte băuturile spirtoase, oamenii se îndreaptă şi către pachetele cadou, preferate fiind cele cu pahare.

Pe lângă produse alimentare, oamenii pun în coşul de cumpărături şi decoraţiuni de Crăciun sau seturi de cadouri cu produse cosmetice ori jocuri pentru copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici