ROMATSA vrea să îşi asigure răspunderea civilă faţă de terţi cu 8,47 milioane de lei, pentru doi ani

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA va organiza, la 10 martie, o licitaţie pentru achiziţionarea unei poliţe de răspundere civilă faţă de terţi a activităţii instituţiei, prima de asigurare fiind estimată la 8,47 milioane de lei, pentru perioada 1 aprilie 2014-30 martie 2016.

32 afișări
Imaginea articolului ROMATSA vrea să îşi asigure răspunderea civilă faţă de terţi cu 8,47 milioane de lei, pentru doi ani

ROMATSA vrea să îşi asigure răspunderea civilă faţă de terţi cu 8,47 milioane de lei, pentru doi ani

Suma asigurată pe care o va acoperi viitoarea poliţă a fost stabilită la 900 milioane de euro.

Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 85.000 lei şi una de bună execuţie reprezintând 10% din valoarea contractului, potrivit datelor din caietul de sarcini.

Autoritatea contractantă solicită ofertanţilor să reasigurare poliţa pe care o vor emite în proporţie 100% cu societăţi de reasigurare cu rating minim A-, rating acordat de o societate acreditată.

Actuala poliţă care acoperă răspundere civilă faţă de terţi a ROMATSA a fost emisă de Astra.

Potrivit caietului de sarcini, numărul zborurilor controlate de ROMATSA în 2013 s-a ridicat la 509.048, din care zboruri interne - 15.591, zboruri internaţionale cu escală în România - 105.415 şi survoluri - 388.042.

Aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, ROMATSA a fost înfiinţată în anul 1991 şi activează în domeniul serviciilor de trafic aerian, furnizate aeronavelor civile care survolează spaţiul aerian al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici