Romcar rămâne, deocamdată, importatorul vehiculelor Ford în România

Romcar rămâne, deocamdată, importatorul vehiculelor Ford în România, a anunţat, vineri, producătorul auto american, după finalizarea tranzacţiei de preluare a Automobile Craiova.

43 afișări
Imaginea articolului Romcar rămâne, deocamdată, importatorul vehiculelor Ford în România

Directorul general al Ford Europa, John Fleming (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem un partener care îşi face bine treaba şi nu am luat încă o decizie privind preluarea activităţii de import pentru autovehiculele Ford în România. O decizie în acest sens va fi luată după discuţii cu partenerul român", a declarat, vineri, directorul general al Ford Europa, John Fleming.

Romcar este reprezentantul mărcii Ford în România din anul 1992 şi vinde pe piaţa românească 14 modele Ford din gama autoturismelor şi a autovehiculelor comerciale uşoare. Compania mizează în acest an pe comercializarea a 26.000 de unităţi, cu aproximativ 20% mai multe decât în 2007, şi pe o cifră de afaceri de 340 de milioane de euro, în creştere cu 24%.

Ford a anunţat, vineri, că primul model produs de grupul american la Craiova va fi un vehicul comercial uşor, Ford Transit Connect, aceste urmând să fie lansat în România la jumătatea anului viitor.

În 2010, uzina din Craiova va lansa o maşină de dimensiuni reduse - alta decât noua Fiesta -, care va fi vândută pe piaţa locală şi exportată în Europa. Uzina din Craiova va fi producătorul exclusiv al modelului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici