Romtelecom şi Cosmote lansează prima ofertă comună

Romtelecom şi Cosmote România au lansat, miercuri, prima ofertă comună, prin care furnizează servicii de Internet, ClickNet, şi de voce, costul unui abonament fiind cu 10% mai redus faţă de preţul de listă, au anunţat, miercuri, cele două companii.

2 afișări
Imaginea articolului Romtelecom şi Cosmote lansează prima ofertă comună

Romtelecom şi Cosmote lansează prima ofertă comună

"Reducerea este valabilă pentru un an, la abonamentele de Internet şi telefonie mobilă, şi se aplică suplimentar promoţiilor în curs. Oferta începe de la 11,2 euro/lună (abonament de internet şi telefonie mobilă, cu TVA inclus) şi este valabilă până la 7 ianuarie 2008 în toate magazinele Romtelecom, Cosmote, Germanos şi Internity din România", se arată într-un comunicat comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis, a declarat că lansarea ofertei este doar primul pas al unei colaborări ce va deveni din ce în ce mai puternică pe piaţa locală.

Noua ofertă vine cu o reducere de 10% pentru primul an, la oricare dintre cele opt tipuri de abonamente pentru segmentul rezidenţial şi cele 16 tipuri de abonamente business ale Cosmote.

Abonamentele operatorului de telefonie mobilă destinate segmentului persoane juridice includ până la 480 de minute naţionale pe lună, la preţuri între 3-53 euro/lună.

Potrivit datelor operatorului de telefonie fixă, serviciul de acces la Internet al Romtelecom a depăşit 300.000 de utilizatori. Cosmote România are peste trei milioane de utilizatori.

Romtelecom controlează 30% din acţiunile Cosmote România, restul titlurilor revenind grupului elen de telefonie mobilă Cosmote.

Grupul elen OTE deţine 54,01% din capitalul social al Romtelecom, iar statul român controlează 45,99%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici