Rusia ameninţă cu un răspuns „rapid” la sancţiunile primite din partea occidentalilor

Sancţiunile aplicate de UE, dar şi de alte ţări, precum SUA, Canada sau Japonia, toate trecute de Vladimir Putin pe „lista neagră” a ţărilor „neprietenoase”, nu vor rămâne fără replică, avertizează Moscova.

128692 afișări
Imaginea articolului Rusia ameninţă cu un răspuns „rapid” la sancţiunile primite din partea occidentalilor

Rusia ameninţă cu un răspuns „rapid” la sancţiunile primite din partea occidentalilor

Rusia lucrează la un răspuns „rapid” şi „ponderat” la sancţiunile impuse de Occident.

Impactul se va simţi în cele mai „sensibile domenii ale acelora cărora li se adresează”, a declarat directorul Departamentului pentru Cooperare Economică al Ministerul de Externe de la Moscova, Dmitri Birichevski.

Informaţia a fost furnizată de agenţia Ria Novosti.

În acest timp, probleme economice ale Rusiei sunt tot mai mari. Rubla a scăzut cu 7,8% faţă de dolar la redeschiderea pieţei de schimb din Moscova, închisă de vinerea trecută. Moneda rusă îşi continuă deprecierea faţă de dolar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici