Ruşii încă savurează delicioşii whoopers de la Burger King, deşi se află sub sancţiuni internaţionale

Burger King rămâne deschis ca de obicei în Rusia, în ciuda faptului că proprietarul brandului a promis să plece de mai bine de un an.

641 afișări
Imaginea articolului Ruşii încă savurează delicioşii whoopers de la Burger King, deşi se află sub sancţiuni internaţionale

Burger King, Arhiva Foto Facebook

Restaurant Brands International (RBI), care deţine 15% din afacerea de franciză fast-food din Rusia, a transmis pentru BBC că nu are „nicio actualizare nouă de împărtăşit la acest moment” despre ieşirea sa de pe piaţa rusească, la aproape 600 de zile de la începerea războiului din Ucraina.

Firma a comunicat din  martie 2022 că a început procesul de a părăsi Rusia, potrivit BBC

De la izbucnirea războiului din Ucraina, companiile occidentale au fost sub presiune să părăsească Rusia.

Susţinătorii Ucrainei au acuzat RBI că „susţine regimul lui Putin”. 

RBI, una dintre cele mai mari companii de restaurante fast-food din lume, a invocat acordul său complicat de franciză pentru dificultatea  de a încerca să părăsească ţara.Dar a adăugat că firma a „început procesul” de ieşire din Rusia şi că deja a ajuns la 15% şi că va dura „ceva timp”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici