Ryanair cere reluarea zborurilor libere. Mesajul CEO-ului Michael O'Leary, după lansarea certificatelor COVID în Uniunea Europeană

  • CEO-ul Ryanair a cerut reluarea zborurilor în ciuda variantei Delta a COVID-19
  • Michael O'Leary: „Delta a fost gestionată greşit din punct de vedere politic."
  • Certificatul de călătorie COVID-19 va permite din nou călătoriile gratuite.
309 afișări
Imaginea articolului Ryanair cere reluarea zborurilor libere. Mesajul CEO-ului Michael O'Leary, după lansarea certificatelor COVID în Uniunea Europeană
CEO-ul companiei aeriene de buget Ryanair a cerut joi reluarea călătoriilor gratuite şi a susţinut că manipularea variantei Delta a fost „gestionată greşit din punct de vedere politic". Michael O'Leary şi-a susţinut afirmaţia de management defectuos, subliniind numărul mare de persoane care au fost vaccinate şi eficacitatea serului anti-COVID împotriva variantei Delta.
 
„Nu am prea multe îngrijorări cu privire la varianta Delta. Credem că multe dintre (situaţiile n.r.) acestea au fost gestionate greşit din punct de vedere politic din două motive. În primul rând, o mare parte atât din populaţia Regatului Unit, cât şi din ce în ce mai mult populaţia adultă europeană, este complet vaccinată, prin urmare nu sunt în pericol. Varianta Delta nu este eficientă împotriva vaccinurilor, vaccinurile sunt eficiente împotriva variantei Delta. Toate grupurile vulnerabile de populaţie din aproape toate statele europene sunt acum complet vaccinate”, a declarat Michael O'Leary, CEO Ryanair.
 
El a mai spus că certificatul de călătorie COVID-19 al Uniunii Europene va permite din nou călătorii gratuite. Certificatul de călătorie arată că statutul de „vaccinat” al unui pasager este acum operaţional în cea mai mare parte a UE. 
 
„De asemenea, combinaţia dintre lansarea puternică a vaccinurilor şi disponibilitatea acestui certificat digital permite oamenilor să călătorească liber din nou, în şi din Portugalia. Deoarece persoanele care călătoresc vor fi fie vaccinate, fie vor avea un PCR negativ”, adaugă Michael O'Leary.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici