Ryanair, promoţie în luna ianuarie pentru 500.000 de bilete de avion. Care sunt reducerile

Ryanair a lansat o vânzare promoţională masivă de ianuarie, cu până la 20% reducere pentru peste 500,000 de locuri, oferindu-le clienţilor oportunitatea de a-şi rezerva o vacanţă “last minute” la tarif redus.

937 afișări
Imaginea articolului Ryanair, promoţie în luna ianuarie pentru 500.000 de bilete de avion. Care sunt reducerile

Ryanair, promoţie în luna ianuarie pentru 500.000 de bilete de avion. Care sunt reducerile

Promoţia este disponibilă pentru călătoriile din perioada 9 - 31 ianuarie, iar locurile pot fi rezervate pe pagina web Ryanair.com până la mijlocul nopţii, de miercuri, 10 ianuarie.

“2018 este aici şi cum altfel să învingi depresia de iarnă decât cu o escapadă de An Nou. Am lansat o vânzare promoţională masivă de locuri cu până la 20% reducere pe mai mult de 500.000 de locuri pentru călătorii în ianuarie. Această ofertă specială se va încheia la miezul nopţii (24:00), Miercuri, 10 ianuarie, aşadar invităm clienţii să se grăbească şi să acceseze Ryanair.com pentru rezervărea următoarei vacanţe la tarif redus”, a declarat unul dintre oficialii Ryanair.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici