Sam Bankman-Fried, guru criptomonedelor, trăieşte cu "pâine şi apă" în închisoare, după ce i-a fost refuzată dieta vegană

Fondatorul FTX nu a beneficiat de o dietă vegană şi nu a primit medicamentaţia necesară pentru a gestiona ADHD-ul său, potrivit avocatului.

3607 afișări
Imaginea articolului Sam Bankman-Fried, guru criptomonedelor, trăieşte cu "pâine şi apă" în închisoare, după ce i-a fost refuzată dieta vegană

Sam Bankman-Fried, guru criptomonedelor, trăieşte cu "pâine şi apă" în închisoare, după ce i-a fost refuzată dieta vegană

În timp ce se află în custodie federală, Sam Bankman-Fried, un greu al industriei de criptomonede, a trăit "cu pâine şi apă", deoarece nu i se oferă dieta vegană pe care a solicitat-o, a declarat marţi avocatul său în faţa judecătorului.

În timpul unei audieri, Mark Cohen, avocatul lui Bankman-Fried, a declarat că regimul alimentar necorespunzător şi faptul că închisoarea nu i-a dat Adderall, de care are nevoie pentru a-şi gestiona tulburarea de deficit de atenţie şi hiperactivitate, va avea un impact asupra capacităţii acestuia de a participa la pregătirea apărării sale.

"Pentru că îşi urmează principiile, el trăieşte acum literalmente cu pâine şi apă", a spus Cohen.

Fondatorul bursei de criptomonede FTX se află în închisoarea federală din 11 august, când judecătorul Lewis Kaplan a revocat cauţiunea de 250 de milioane de dolari a lui Bankman-Fried. Kaplan a declarat că a ajuns la concluzia că există motive întemeiate pentru a crede că Bankman-Fried a încercat să "manipuleze martorii de cel puţin două ori" de la arestarea sa din decembrie. Bankman-Fried a stat în principal în casa părinţilor săi din Palo Alto, California, de la arestarea sa din decembrie, după ce a fost extrădat pentru că ar fi furat miliarde de dolari din fondurile clienţilor FTX pentru a acoperi pierderile Alameda Research.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici