Samsung va lansa noua linie de telefoane Galaxy pe 14 ianuarie, mai devreme decât de obicei

  • Samsung a anunţat luni că următoarea lansare de smartphone va avea loc pe 14 ianuarie
  • Atunci este aşteptat să prezinte cele mai noi versiuni ale gamei de vârf Galaxy, relatează CNBC.
194 afișări
Imaginea articolului Samsung va lansa noua linie de telefoane Galaxy pe 14 ianuarie, mai devreme decât de obicei

Samsung va lansanoua linie de telefoane Galaxy pe 14 ianuarie, mai devreme decât de obicei

Lansarea urmează să aibă loc în aceeaşi săptămână cu varianta digitală a evenimentului CES 2021, cel mai mare spectacol tehnologic al anului, unde companiile îşi prezintă noile produse.

Samsung îşi lansează de obicei dispozitivele Galaxy în februarie, în apropierea sau în timpul expoziţiei Mobile World Congress.

Samsung nu a dezvăluit prea multe în invitaţia sa la evenimentul din 14 ianuarie. Cu toate acestea, rapoarte mass-media anterioare sugerează că ar putea fi anunţate trei telefoane: Galaxy S21, S21 + şi S21 Ultra.

Anul trecut, compania sud-coreeană a declarat că rezultatele sale din al treilea trimestru au fost parţial stimulate de vânzările de smartphone-uri, inclusiv Galaxy Note 20.

Preşedintele Samsung şi şeful afacerilor de comunicaţii mobile, TM Roh, a declarat, într-o postare pe blog, în decembrie, că firma îşi va extinde portofoliul de smartphone-uri pliabile, făcând aceste dispozitive „mai accesibile tuturor” în 2021. Aceste dispozitive cele mai scumpe, Galaxy Z Flip costând aproape 1.400 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
samsung,
lansare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici