Sandero cu motor de 1,2 litri pe benzină, în curând şi în România

Dacia va lansa, în prima parte a anului, în România modelul Sandero echipat cu un motor pe benzină mai economic, de 1,2 litri, care dezvoltă 75 de Cai Putere (CP), iar pe parcursul lui 2009 vor mai fi disponibile în Europa versiunile pe GPL ale Sandero, Logan Sedan şi Logan MCV (break).

115 afișări
Imaginea articolului Sandero cu motor de 1,2 litri pe benzină, în curând şi în România

Sandero cu motor de 1,2 litri pe benzină, în curând şi în România (Imagine: Bogdan Stamatin - Mediafax Foto)

"Nu avem un calendar exact al lansărilor pe ţări, însă pentru piaţa românească pot confirma lansarea modelului Sandero cu motor de 1,2 litri în prima parte a anului", a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, Silviu Sepciu, şef Serviciu relaţii cu presa în cadrul Dacia.

El nu a putut oferi detalii despre perioada în care va fi introdus pe piaţa românească modelul Logan Sedan cu motor de 1,2 litri.

Modelele Sandero şi Logan echipate cu motor de 1,2 litri vor fi disponibile în Europa în acest an, nefiind fixat un calendar exact pentru fiecare stat în parte.

De asemenea, Sandero şi Logan cu propulsoare de 1,4 litri adaptate la funcţionarea pe GPL, precum şi Logan MCV (break) cu motor de 1,6 litri cu GPL, vor fi lansate în decursul lui 2009 în Europa, se arată într-un comunicat al Renault, remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

În afară de Sandero cu motor de 1,4 litri pe GPL, celelalte două modele sunt deja disponibile pe piaţa românească.

Silviu Sepciu a arătat că versiunea pe GPL a Sandero ar putea să apară mai întâi pe pieţele în care cererea pentru maşini care folosesc acest tip de carburant este mare, cum ar fi Italia, şi apoi în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici