Se extinde portofoliul de cafea cu un nou produs italian. România, printre primele ţări care distribuie în exclusivitate brandul

  • Coca-Cola HBC România, liderul local al pieţei de băuturi, şi Caffè Vergnano, o companie de cafea din Italia, aduc în România un brand itallian.
  • În primăvara lui 2022, Caffè Vergnano îşi propune să intre şi în piaţa de retail, pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a îşi prepara acasă un espresso italian.
1121 afișări
Imaginea articolului Se extinde portofoliul de cafea cu un nou produs italian. România, printre primele ţări care distribuie în exclusivitate brandul

Coca-Cola HBC România îşi extinde portofoliul de cafea cu un nou produs

Lansarea vine după finalizarea achiziţionării de către Grupul Coca-Cola HBC a unei participaţii de 30% în Casa del Caffè Vergnano (Caffè Vergnano) în octombrie 2021. România este printre primele ţări din Grup care distribuie în exclusivitate brandul.

Caffè Vergnano vine în completarea portofoliului companiei pe segmentul de cafea şi a viziunii Coca-Cola HBC de a fi partenerul 24/7 al clienţilor săi. În iunie 2020, Coca-Cola HBC România a lansat pe piaţă marca de cafea mass-premium Costa Coffee, iar noul brand oferă consumatorilor o nouă opţiune de cafea de calitate.

Suntem foarte bucuroşi să adăugăm o nouă savoare în portofoliul nostru de cafea, de data aceasta, o cafea italiană veritabilă. Caffè Vergnano este o afacere de familie, consolidată de 4 generaţii la rând, care pune pe primul loc calitatea şi momentul unic pe care îl creează. Brandul va beneficia de o reţea largă de distribuţie şi de susţinerea unui partener de business puternic, aşa cum este Coca-Cola HBC. Vrem să oferim românilor o cafea perfectă şi puţin din stilul ‘la dolce vita’ cu fiecare ceaşcă de Caffè Vergano servită”, declară Mihaela Hoffman, Coffee & Premium Spirits Business Director, Coca-Cola HBC România.

Caffè Vergnano este una dintre primele afaceri de familie din Italia din segmentul cafelei, care datează din 1882. Cafeaua este obţinută printr-un proces lent de prăjire, în care boabele sunt prăjite individual, în funcţie de prestigioasele regiuni din care provin, pentru a păstra aroma deplină. Şi astăzi, Caffè Vergnano urmează metodele tradiţionale de preparare, care i-au garantat succesul.

„Parteneriatul cu Coca-Cola HBC ne va ajuta să accelerăm creşterea brandului nostru şi să facem cunoscut gustul autentic italienesc al cafelei Vergnano în afara Italiei. Combinând expertiza, know-how-ul şi echipa profesionistă a Coca-Cola HBC, cu brandul nostru de istorie şi produse excelente, suntem încrezători că acest lucru se va dovedi un parteneriat puternic în dezvoltarea afacerii noastre în afara Italiei”, declară Carolina Vergnano, CEO, Caffè Vergnano.

În România, Caffè Vergnano este disponibilă în locaţii HoReCa partenere Coca-Cola HBC. În primăvara lui 2022, Caffè Vergnano îşi propune să intre şi în piaţa de retail, pentru a oferi consumatorilor posibilitatea de a îşi prepara acasă un espresso  italian. Gama va fi disponibilă în marile magazine, sub formă de cafea boabe, măcinată şi capsule compatibile cu aparatele Nespresso sau capsule compatibile cu aparatele Nescafe Dolce Gusto.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici