Şeful Romtelecom, Yorgos Ioanndis, va părăsi conducerea operatorului de la 1 iulie

Directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis, îşi va înceta mandatul la conducerea operatorului naţional de telefonie fixă la 1 iulie, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din piaţa telecom.

274 afișări
Imaginea articolului Şeful Romtelecom, Yorgos Ioanndis, va părăsi conducerea operatorului de la 1 iulie

Şeful Romtelecom, Yorgos Ioanndis, va părăsi conducerea operatorului de la 1 iulie

"Un anunţ intern a fost dat publicităţii angajaţilor companiei în cursul zilei de luni", au mai spus sursele citate.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Romtelecom nu au dorit să comenteze.

Ioannidis şi-a început mandatul la Romtelecom în prima parte a anului 2007.

Prezent la semnarea unui memorandum de înţelegere cu Republica Moldova în domeniul IT&C, ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a afirmat că numirea viitorului director general al Romtelecom trebuie să respecte prevederile acordului de privatizare a companiei.

"În cursul zilei vor avea loc şedinţele Consiliului de Administraţie şi acţionarilor Romtelecom. Personal, am o părere bună despre Stefanos Theocharopoulos, actualul director general al Cosmote România", a afirmat Vreme, întrebat despre posibila numire a şefului operatorului de telefonie mobilă la conducerea Romtelecom.

Controlat de grupul elen OTE, Romtelecom este cel mai mare operator de telefonie fixă.

Ministerul Comunicaţiilor deţine o participaţie reprezentând 45,99% din capitalul social al companiei.

Theocharopoulos a venit la conducerea Cosmote România în 2008.

Ministerul Comunicaţiilor intenţionează să vândă pe piaţa de capital participaţia deţinută la Romtelecom.

Vreme a anunţat, la începutul acestei luni, că agreează propunerea OTE de fuziune a Romtelecom cu operatorul de telefonie mobilă Cosmote România şi intenţia de listare pe piaţa de capital a titlurilor deţinute de stat la viitoarea entitate, operaţiune care ar putea avea loc peste 12 luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici