Semănătoarea se va diviza în mai multe firme şi va reloca producţia

Semănătoarea Bucureşti se va diviza, prin transferul unei părţi din patrimoniu către şapte noi firme, iar activitatea de producţie a utilajelor agricole va fi relocată.

18 afișări
Imaginea articolului Semănătoarea se va diviza în mai multe firme şi va reloca producţia

Semănătoarea se va diviza în mai multe firme şi va reloca producţia

În urma divizării, Semănătoarea îşi va păstra principalul obiect de activitate, producţia de maşini şi utlaje agricole şi forestiere, care va fi însă relocată, potrivit unei hotărâri AGA publicată în Monitorul Oficial.

Principalul acţionar al companiei este firma MYO-O, cu peste 90% din titluri. Familia Rădulea, Ion şi Doina, deţine 96% din acţiunile MYO-O.

Proiectul Sema Park va include clădiri de birouri, spaţii comerciale şi rezidenţiale, cu o suprafaţă totală construită de 659.000 metri pătraţi, amenajate pe o suprafaţă de peste 42 de hectare.

Costurile de relocare a fabricii de utilaje agricole, care funcţionează în zona Grozăveşti din Capitală, sunt de peste cinci milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici