Senatul vrea să cumpere două monitoare de mari dimensiuni în valoare de peste 800.000 de lei

Senatul a lansat o licitaţie electronică pentru cumpărarea a două monitoare pentru sala de plen. Valoarea estimată este de peste 800.000 de lei. Dimensiunile monitoarelor trebuie să fie de minim 4,2 pe 2,36 metri.

116 afișări
Imaginea articolului Senatul vrea să cumpere două monitoare de mari dimensiuni în valoare de peste 800.000 de lei

Senatul vrea să cumpere două monitoare de mari dimensiuni în valoare de peste 800.000 de lei

Senatul a lansat în SEAP o licitaţie electornică pentru două monitoare care vor fi amplasate în sala de plen, pe peretele din spatele podiumului existent, în stânga şi dreapta prezidiului.

Valoarea totală estimată este de 810084.03 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 mai.

„Obiectivul general al procedurii este acela de a achiziţiona două bucăţi <Monitor afişaj Sala Plen> compus din: Sistem de afişare video, Sistem de preluare si distributie video, Sistem de calibrare video, Accesorii. Scopul achiziţiei este
proiectarea şi dotarea cu materiale, echipamente, furnituri, lucrări de instalaţii, punere în funcţiune şi instruire personal. Se va avea în vedere implementarea <Sistemului tip video wall> în spaţiul dedicat, aflat în sediul instituţiei, iar în imediata apropiere a acestuia se vor amplasa toate echipamentele de asigurare a facilităţiilor externe ale sistemului, după caz”, potrivit caietului de sarcini, consultat de MEDIAFAX.

Potrivit documentului, echipamentul de tip videowall va fi amplasat în cadrul Sălii de Plen a Senatului şi va fi obligatoriu interconectat cu sistemele existente din dotarea sălii, precum şi cu alte sisteme aflate în dotarea terţilor beneficiari.

Dimensiunile videowall-ului trebuie să fie de minim 4.2 metri lăţime x 2.36 metri înălţime.

„Livrarea produselor <Sistem videowall>, configurare şi punere în funcţiune, instruire personal, va fi asigurată de către furnizor în perioada 01.07.2023 – 20.08.2023( perioada de vacanţă parlamentară). (...) Recepţia finală a <Sistemului video wall> se va face în prezenţa comisiei de recepţie, a personalului tehnic responsabil cu utilizarea echipamentelor, cât şi a reprezentanţilor furnizorului, pâna cel târziu la data de 20.08.2023”, se mai arată în caietul de sarcini.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici