Sicilia va plăti jumătate din preţul zborurilor turiştilor care vizitează regiunea în toamnă

  • Turiştii care vor vizita Sicilia în toamnă vor avea o reducere de aproximativ 50% la zborul cu avionul şi o treime reducere din preţul cazării.
  • Autorităţile speră să încurajeze astfel turismul în zonă, după ce măsurile anti-coronavirus se vor mai relaxa
  • Covid-19 a provocat pierderi de 1 miliard de dolari în veniturile din turism ale insulei italiene.
1424 afișări
Imaginea articolului Sicilia va plăti jumătate din preţul zborurilor turiştilor care vizitează regiunea în toamnă

Sicilia va plăti jumătate din preţul zborurilor turiştilor care îi vizitează în toamnă

De asemenea, turiştii ar putea primi bilete gratuite la muzee şi situri arheologice.

De când insula s-a închis, pe 10 martie, a pierdut până la un miliard de euro din venituri, iar dacă schema propusă pentru a încuraja turismul ar costa 50 de milioane de euro, autorităţile italiene tot consideră că ar fi o investiţie bună, potrivit Evening Standard.

Cei care vor să intre în posesia acestor vouchere trebuie să intre pe siteul Visit Sicily, când măsurile locale încep să se relaxeze.

Nu se ştie exact data când acest lucru se va întâmpla.

Italia va permite restaurantelor să se deschidă, însă doar pentru a lucra în sistem de livrare la domiciliu, de pe 4 mai şi, de asemenea, va redeschide sectorul construcţiilor.

Toamna este perioada în care turismul ar putea începe să funcţioneze din nou, în cazul în care nu va exista un al doilea val de infecţii cu coronavirus.

Foto: Hepta

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici