SIF Banat Crişana iese din acţionariatul Romgaz

SIF Banat Crişana (SIF1), societate condusă de fostul ministru al finanţelor Bogdan Drăgoi, a ieşit în T4/2020 din acţionariatul producătorului şi furnizorului de gaze naturale Romgaz (SNG), arată datele din raportul pe 2020 supus votului acţionarilor, conform ZF.

242 afișări
Imaginea articolului SIF Banat Crişana iese din acţionariatul Romgaz

SIF Banat Crişana

La 30 septembrie SIF1 avea o investiţie de 10,3 mil. lei la Romgaz, echivalentul unui pachet de 361.000 de acţiuni, adică 0,1% din compania de stat.

Plasamentul la Romgaz reprezenta 0,4% din activul SIF-ului. Aceasta a fost singura vânzare completă în T4/2020 din portofoliul marilor investiţiie în acţiuni al SIF Banat Crişana, arată datele ZF.

La final de 2020 SIF1 avea investiţii la 12 companii listate care au înregistrat tranzacţii în ultimele 30 de zile aferente raportării şi alte 13 investiţii pe segmentul AeRO.

Totalul investiţiilor era de 1,2 mld. lei. SIF Banat Crişana are aproape 1,3 mld. lei capitalizare iar de la începutul lui 2021 acţiunile au plus 10,5%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici