Singurul business românesc listat la Londra, condus de trei manageri români şi unul străin

În ultimii doi ani A&D Pharma, singurul business românesc listat pe Bursa de la Londra, a adus noi manageri la conducerea grupului, ei fiind cei care au acum pe mână afaceri de peste ju­mătate de miliard de euro, informează Ziarul Financiar

50 afișări
Imaginea articolului Singurul business românesc listat la Londra, condus de trei manageri români şi unul străin

Singurul business românesc listat la Londra, condus de trei manageri români şi unul străin (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Conducerea executivă a companiei a fost preluată din vara anului 2008 de către Robert Popescu, iniţial cu rol interimar. Popescu, 45 de ani, a lucrat anterior în cadrul unei alte companii de distribuţie, Relad, din 2001 până în 2007. Absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, înainte să vină în industria de medicamente, el a lucrat în cadrul Apache Software, din domeniul IT.

A&D Pharma, un business pornit la începutul anilor '90 de patru oameni de afaceri de origine libaneză, este în prezent cel mai mare jucător din industria de medicamente, care anga­jează aproximativ 3.200 de persoane.

Citeşte mai multe despre singura companie românească listată la Londra pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici