Skoda ar putea opri producţia pentru două zile

Producătorul ceh de autovehicule Skoda, parte a grupului german Volkswagen, analizează oprirea activităţii pentru două zile în luna octombrie, ca urmare a încheierii programului primei de casare din Germania, a declarat, joi, un purtător de cuvânt al companiei.

22 afișări
Imaginea articolului Skoda ar putea opri producţia pentru două zile

Skoda ar putea opri producţia pentru două zile

"Măsura nu este definitivă încă, este avută în vedere ca parte a unei reevaluări, care are loc întotdeauna la sfârşitul lunii octombrie. Vrem să corelăm oprirea activităţii cu sărbătoarea legală de pe 28 octombrie", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei cehe, Jaroslav Cerny. Oficialul a adăugat că angajaţii ar putea fi liberi pe 29-30 octombrie.

Cererea pentru Fabia, cel mai popular model al Skoda, a fost afectată puternic de încheierea programului de casare din Germania.

Skoda este cea mai mare companie din Cehia după vânzări, alţi mari producători auto prezenţi pe piaţa locală fiind compania mixtă Toyota-PSA şi Hyundai.

Programul auto din Germania a avut efecte benefice şi pentru constructorul român Dacia, piaţa germană devenind a doua ca mărime pentru compania de la Piteşti, urmată de Franţa şi România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici