Skype, LG şi Panasonic introduc servicii de videotelefonie prin internet şi pe televizoare

Compania americană Skype a încheiat un acord cu LG Electronics şi Panasonic pentru a introduce serviciile de videotelefonie prin Internet pe televizoarele produse de cei doi giganţi asiatici.

67 afișări
Imaginea articolului Skype, LG şi Panasonic introduc servicii de videotelefonie prin internet şi pe televizoare

Skype, LG şi Panasonic introduc servicii de videotelefonie prin internet şi pe televizoare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Skype oferă utilizatorilor înregistraţi servicii gratuite de videotelefonie şi videoconferinţă prin internet.

Serviciul de videotelefonie prin intermediul televizorului va intra în competiţie cu soluţii de videoconferinţă dezvoltate de companii mai mari, precum Cisco, Polycom şi IBM.

Skype, fostă divizie a eBay, a anunţat marţi că televizoarele HD (high definition) produse de LG şi Panasonic care dispun de conexiune la internet vor fi compatibile cu serviciile oferite de compania americană până la jumătatea acestui an.

Astfel, cele două companii asiatice vor implementa tehnologie Skype în modelele de televizoare capabile să se conecteze la internet, şi vor vinde separat camere web cu microfoane încorporate clienţilor care doresc să folosească serviciile Skype pe televizor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici