Statele Unite investighează un milion de maşini Fiat Chrysler care riscă pornirea fără şofer

Autorităţile din Statele Unite lansează o investigaţie care vizează un milion de camionete noi Fiat Chrysler Ram şi SUV-uri după ce au primit plângeri că maşinile se deplasează singure după ce au fost parcate, potrivit Reuters.

511 afișări
Imaginea articolului Statele Unite investighează un milion de maşini Fiat Chrysler care riscă pornirea fără şofer

Statele Unite investighează un milion de maşini Fiat Chrysler care riscă pornirea fără şofer (Imagine: AFP / Mediafax Arhiva Foto)

Automobiles Fiat Chrysler susţine că cooperează cu investigaţia guvernului care vizează camioneta Ram 1500 fabricată între 2013 şi 2016 şi SUV-ul Dodge Durango, fabricat între 2014 şi 2016. Guvernul susţine că a înregistrat 25 de rapoarte de la proprietari potrivit cărora maşinile ar pleca de pe loc şi i-a rugat pe şoferi să folosească frâna de mână înainte să iasă din maşini.

Vehiculele supuse investigaţiei au un sistem electronic de control prin rotaţie pentru selecţiile echipamentelor şoferilor, care este diferit de comutatorul pentru care Fiat Chrysler a rechemat la începutul anului maşinile.

În aprilie, Fiat Chrysler a rechemat 1,1 milioane de maşini şi SUV-uri din cauza faptului că maşinile ar putea să se deplaseze singure după ce şoferii ies din maşini.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici