Staţie de metrou, redeschisă marţi, 12 septembrie

Metrorex redeschide marţi, 12 septembrie, accesul călătorilor în staţia de metrou Dimitrie Leonida. Lucrările la sistemul de control acces au fost finalizate mai devreme cu o zi pentru această staţie, se arată într-un comunicat al administratorului metroului bucureştean.

469 afișări
Imaginea articolului Staţie de metrou, redeschisă marţi, 12 septembrie

„Metrorex împreună cu antreprenorul lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuţie la lucrările de modernizare a instalaţiilor de control-acces, în condiţii de siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil”, precizează compania.

De asemenea, Metrorex reaminteşte publicului călător că proiectul de modernizare a instalaţiilor de control-acces se află în plin proces de implementare şi că orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate.

Astfel, „la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii vor putea beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur şi confortabil”, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici