Subway a deschis cel de-al patrulea restaurant în România

Lanţul american de tip fast food Subway a deschis, duminică, cel de-al patrulea restaurant în România.

402 afișări
Imaginea articolului Subway a deschis cel de-al patrulea restaurant în România

Subway a deschis cel de-al patrulea restaurant în România (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Restaurantul a fost deschis în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti.

Unitatea a necesitat o investiţie sub 100.000 euro, are o suprafaţă de 51 metri pătraţi şi este operată în franciză de o persoană fizică, Vlad Gutău.

El a declarat într-un comunicat că vrea să deschidă mai multe restaurante Subway, pe viitor, iar reprezentanţii lanţului au anunţat că până la finalul anului vor fi inaugurate noi unităţi în Bucureşti, Timişoara şi Piteşti.

Subway a intrat în aprilie pe piaţa românească, unde vizează lansarea a 40 de restaurante în următorii patru ani.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 36.500 de restaurante, în aproape 100 de ţări, fiind cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast food din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici