Superbugetarii care scapă de tăierile cu 25%. Ce spun Udrea, Videanu, Vlădescu

Taxă de solidaritate, dar nu pentru toţi. Pentru toţi, doar dacă vor toţi. În acest fel au rezumat, pentru Gândul, trei miniştri ai Cabinetului Boc ce se va întâmpla cu veniturile angajaţilor din regii, companii sau agenţii unde statul deţine capitalul majoritar sau minoritar

21 afișări
Imaginea articolului Superbugetarii care scapă de tăierile cu 25%. Ce spun Udrea, Videanu, Vlădescu

Superbugetarii care scapă de tăierile cu 25%. Ce spun Udrea, Videanu, Vlădescu

Concret, Guvernul nu are cum să impună solidaritatea financiară şi salarii mai mici cu 25% în societăţile unde statul deţine câteva participaţiuni. Şefa de la Dezvoltare şi Turism, Elena Udrea, ne-a şi explicat cum se va rezolva această problemă: "În cazul companiilor unde statul este minoritar, încercăm să îi determinăm pe reprezentanţii statului să doneze diferenţa peste un anumit cuantum", a dezvăluit Elena Udrea "arma secretă" a Guvernului. Soluţia sa se bate cap în cap cu ceea ce propune şeful de la Finanţe: el susţine că nu e vorba de vreun cuantum, ci toţi bani se transformă în aşa-numita taxă de solidaritate.

"La companiile unde statul este minoritar, secretarii de stat şi membrii cabinetelor miniştrilor numiţi prin lege în CA îşi vor dona indemnizaţia", ne-a declarat Sebastian Vlădescu.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici